image-comparison grip-lines arrow-top-right zip arrow-right video minus arrow-back text shop twitter file home quick-order arrow-left youtube search arrow-down check all filter site_references image Slice 1 zoom 🎬 icons / _ icon size / _ download-queue Created with Sketch. chevron-down arrow-right picture pdf podcast exe plus hotline close xxx-1 burger clipboard linked-in ppt Artboard 🎬 icons / _ icon size / _ download-queue_add Created with Sketch. Layer 1 Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 My Account press_releases Created with Sketch. PRESS ds-instruments ds-preventive ds-implants ds-endodontics Cart presentation Created with Sketch. DS-Preventive-Icon-Grey video Created with Sketch. other Created with Sketch. text_piece Created with Sketch. promotion Created with Sketch. Spare Parts ds-imaging-systems case_study Created with Sketch. ds-treatment-centers broschure Created with Sketch. ds-prosthetics ds-restorative video Created with Sketch. flyer Created with Sketch. whitepaper Created with Sketch. article Created with Sketch. image Created with Sketch. Service ds-cad-cam Artboard Quick Order Dentist Chair study Created with Sketch. ds-orthodontics ds-implants ds-endodontics ds-cerec digital-scan grinder ds-diagnosis END-Website-Icons-Shaping-Cleaning-Obturation step_1 analyse ds-abutment-placement more-quality initiative scan more-quality ds-polishing digital ds-irrigation ds-treatment-centers Test treatment ds-restorative ds-implant-planning realistic construct book ds-planning-impression END-Website-Icons-Shaping-Cleaning-Obturation END-Website-Icons-Shaping-Cleaning-Obturation mirror anwender ds-preventive planning-2 ds-obturation ds-cad-cam 04 ds-implant-placement ds-retention-protection ds-anesthetics restauration form ds-inlab oven CORP-icon-grey-screen-tooth-cavity-pulpa robot plan place ds-orthodontics PDF-Formular_ganzneu PDF overlay ds-bone-regeneration ds-treatment-preparation vorher_nachher ds-maging-systems wifi END-Website-Icons-Shaping-Cleaning-Obturation omnicam PDF-Formular_neu_vonGünther treatment consulting planning comparison ds-set-up ds-prosthetics support step_3 ds-tooth-preparation ds-treatments ds-scaling step_2 ds-instruments software quote-english quote-french quote-text-german Created with Sketch. upload Created with Sketch. version Created with Sketch. ds-endodontics globe
Dentsply Sirona Turkey
Türkçe
Anasayfa Back
Anasayfa Eğitim

Dentsply Sirona Akademi

Diş sağlığı uzmanlarının potansiyelini ortaya çıkarıyoruz
Dentsply Sirona Akademisi İçinde

Diş sağlığı uzmanlarının potansiyelini ortaya çıkarıyoruz

Dentsply Sirona olarak, diş sağlığı uzmanlarını, daha iyi, daha güvenli ve daha hızlı hizmet sunmaları için güçlendirmeye odaklanıyoruz. Onlarla birlikte çalışarak, önce neler yapabileceğimizi tasarlıyor, sonra da bu vizyona ulaşmak için gereken yenilikçi çözümleri yaratıyoruz. Eğitim ve destek çalışmalarımız ile, her prosedürü bir adım ileriye taşıyor ve bunlardan faydalanılmasını sağlıyoruz.

Ömür boyu öğrenme, tüm dünyadaki diş uzmanları için temel bir değer olduğundan, Misyonumuzun kalbinde eğitim yer alıyor.  Dentsply Sirona Akademisi, diş uzmanlarına bilgilerini güncel tutmak ve hem kendilerini hem de işlerini geliştirmek için bilgi, beceri, ilham ve sertifikasyon sağlamayı amaçlıyor.

Birlikte daha fazlasını başarabiliriz

Herkesin güvendiği markalarımız, diş sağlığı uzmanlarına, 100 yılı aşkın süredir tüm diş sağlığı alanlarında daha iyi, daha güvenli ve daha hızlı bakım sağlamaları için destek veriyor.

Bu süreçte, her yıl yaklaşık 350,000 kişiye eğitim verilmesine yardımcı olan, diş hekimliğinin en geniş eğitim programını yarattık.

Ancak, günümüzde diş sağlığı alanı ne kadar ilerlemiş olursa olsun, bu alanı hastaların güvendiği uzmanların de yardımı ile sürekli daha da iyiye götürmeye kararlıyız.
Artık, tüm eğitim faaliyetlerimizi Dentsply Sirona Akademisi markası altında toplayarak, daha da fazlasını yapmak istiyoruz.  Birlikte, eğitimi desteklemeye devam etmek için yeterli ölçek ve kaynağa sahip olacak ve diş uzmanlarının hem kendilerini hem de işlerini her zamankinden daha fazla geliştirebilmeleri için onlara yardımcı olacağız.

Uzmanların ihtiyacı olan yerde ve zamanda eğitim

Her yıl, Dentsply Sirona Akademisi, 350,000'den fazla diş sağlığı uzmanına, bilgilerini güncel tutmaları ve hem kendilerini hem de işlerini geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları bilgileri, becerileri, ilhamı ve sertifikasyonu sağlamaya yardımcı oluyor.

Kapsamlı eğitim programımız, canlı eğitimlerden ve tanıtımlardan, uygulamalı derslere ve isteğe göre alınan webinarlara kadar çok çeşitli alanlara yayılıyor.  Dersler farklı seviyelerde, farklı dillerde ve dünyanın farklı yerlerinde, katılımı kolaylaştırmak ve keyifli hale getirmek için sıklıkla diğer diş sağlığı etkinlikleri ile bağlantılı olarak gerçekleştiriliyor.

Tüm eğitim faaliyetlerimizi tek bir Akademi altında toplamakla, diş hekimliğinde bilgi paylaşımına yönelik en büyük dijital forumu da sağlıyor olacağız. Vakalar, videolar, radyograflar, sunular, makaleler ve yazılara ek olarak, forum aracılığıyla tüm disiplinler ve coğrafyalarda diş uzmanları arasında kendilerini geliştirmeye yönelik tartışmalar yapacakları bir platform sağlayacağız.

Öğrencilerden deneyimli hekimlere ve Kilit Fikir Liderlerine kadar, en geniş öğrenme fırsatlarını sağlıyoruz.  Her yıl 80'i aşkın ülkede 11,000 eğitim ile, diş sağlığı uzmanlarının ihtiyaç duydukları eğitime istedikleri zaman ve yerde ulaşmasını mümkün kılıyoruz.

Diş uzmanlarından diş uzmanlarına

Akademi'nin sağladığı derslerin verilmesi ve içeriklerin sağlanmasına yardımcı olan diş uzmanları ve organizasyonların yoğun çabaları olmasaydı bu işi başaramazdık.

Derslerin hazırlanması ve verilmesi için, farklı alanlardan ve farklı seviyelerden klinik ve teknik uzmanların yanı sıra, düşünce liderleri ile de aktif olarak çalışıyoruz.

Müfredatı hazırlarken üniversiteler ve diş hekimliği fakülteleri ile işbirliği yapıyor, tüm dünyada üyelerine derslerimizi en etkili şekilde sunabilmek için diş sağlığı dernek ve birlikleri ile birlikte çalışıyoruz.

Dünyanın dört bir yanından ve diş sağlığında farklı alanlardan gelen yetki uzmanlardan oluşan Akademi fakültemiz olmasaydı, diş sağlığı uzmanlarının kendilerini güncel tutmaları ve hem kendilerini hem de işlerini geliştirmek için ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve ilhamı sağlayamazdık.